"Fields of Expertise"
01.jpg
"COENEN E-news"
eMail
Naam
 

COENEN BV Servicepakket

COENEN BV levert u graag extra service. Service waardoor u meer plezier heeft van uw meubilair. Op basis van onze ervaringen blijkt namelijk dat bij regelmatig onderhoud aan uw kantoormeubilair de technische en functionele levensduur aanzienlijk langer wordt.

In de praktijk blijkt echter dat aan preventief onderhoud en reparaties wordt gedacht als de problemen al aanwezig zijn. Om deze reden hebben wij voor u een servicepakket samengesteld. Bij deelname aan dit servicepakket kunt u zo vaak u wilt gebruik maken van ons serviceteam zonder dat u hiervoor voorrijkosten hoeft te betalen. Onze servicemonteurs zijn speciaal opgeleid om met periodiek onderhoud problemen aan meubilair op te lossen en tijdig grote mankementen te voorkomen. Dit levert zowel direct als op lange termijn een kostenbesparing op. Tevens zijn onze monteurs gespecialiseerd in interne en externe verhuizingen en (de)montage van uw meubilair.

Inhoud servicepakket:
1 x per jaar uitvoeren van een preventief onderhoudsprogramma voor kantoormeubilair bestaande uit:

  • Inspectie van stoelen. Controle en onderhoud gasveer, neigmechaniek, wielen en stoffering.
  • Inspectie van kasten, controle sloten, roldeursystemen, hangmappenframes, uittrekvergrendelingen, stabiliteit en binnenwerk.
  • Inspectie van de werkplek.
  • Individueel instellen van de bureaustoelen.
  • Individueel op de juiste hoogte instellen van werkplekken (indien mogelijk).
  • Verrichten van kleine onderhoudsaanpassingen aan stoelen kasten en werkplekken.
12.jpg
Design Ignite ©
Nederlands Deutsch Zoekformulier Sitemap