"Fields of Expertise"
gemeente-bronckhorst-05.jpg
"COENEN E-news"
eMail
Naam
 

COENEN BV Profiel

COENEN BV is een volledig zelfstandig dienstverlener. Onze activiteiten bestaan hoofdzakelijk uit het logistiek ondersteunen van kantoorinrichting verkopende en/of producerende partijen, door op maat gesneden diensten als distributie, opslag, overslag, groepage, en montage aan te bieden.

COENEN BV heeft vanaf de startdatum in 1983, duidelijk gekozen voor de specialisatie meubelmontage. In de loop der jaren is het bedrijf gestaag gegroeid en met gepaste trots kan gezegd worden dat COENEN BV op haar gebied tot één van de grootste dienstverleners in Nederland behoord.

Wij werken nauw samen met meubelproducenten en gezamenlijk wordt het personeel getraind in het monteren van de meest uiteenlopende meubel-en/of stoellijnen. Ook nu er veel op werkplekniveau verandert, denk bijvoorbeeld aan elektrisch verstelbare bureaus en de ARBO-norm. Onze VCA-gecertificeerde monteurs worden zowel intern als extern door de meubelleveranciers getraind en op de hoogte gebracht van de laatste ontwikkelingen.

Naast de additionele groei van onze montagediensten, werden wij in toenemende mate gevraagd om aanvullende diensten te leveren. U kunt hierbij denken aan in- en externe werkplekverhuizingen, opslag en beheer van kantoormeubilair, tijdelijke verhuur van meubilair en reparatie/onderhoud van bestaand meubilair. Daarnaast zorgen wij voor een breed scala aan aanvullende diensten zoals transport, verbouwingen, renovaties, schoonmaakwerkzaamheden en voorraadbeheer. Tevens hebben wij ons verder ontwikkeld en zijn wij tot op heden een vooruitstrevend, volwaardig, fullservice, dienstverlener op het gebied van (kantoor-)inrichting, logistiek en onderhoud.

12.jpg
Design Ignite ©
Nederlands Deutsch Zoekformulier Sitemap